Kellele kuulub suures poksimatšis Zlatani sümpaatia?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (paremal)
Zlatan Ibrahimovic (paremal) Foto: John Sibley/REUTERS

Sel nädalal Manchester Unitediga aastase lepingu sõlminud Zlatan Ibrahimovic hoiab pühapäeva varahommikul toimuval poksimatšil pöialt vabavõitlejale Conor McGregorile.

«Ühes nurgas on mees, kes on ehitanud pikkade aastate jooksul oma karjääri – see on Mayweather. Teises nurgas on kutt, kes suutis end lühikese ajaga üles töötada ning on teinud endale suure nime,» viitas Ibrahimovic McGregorile.

«Inimesed ennustavad, et Mayweather teenib kerge võidu, kuid mina seda ei usu. Sellest tuleb raske võitlus ning usun, et Conoril on jõudu Mayweather iga nurga alt nokauti lüüa,» avaldas jalgpallur.

«McGregor on vabavõitluse Ibrahimovic ning mina olen jalgpallimaailma McGregor. Näen, et ta on enesekindel. Ta võidab selle matši, sest ta usub endasse – mentaalne pool moodustab matšist 50 protsenti. Kui sul on sellega kõik korras, suudad palju saavutada. Samal ajal on ta ka väga osav. Seega usu Conorisse,» lausus Ibrahimovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles