Video: meenuta Eesti – Serbia tõelist põnevuslahingut eelmisel EMil

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste võrkpallikoondis oli 2015. aastal toimunud võrkpalli EM-finaalturniiril lähedal suurüllatuse, kuid pidi lõpuks siiski Serbia paremust tunnistama.
Eesti meeste võrkpallikoondis oli 2015. aastal toimunud võrkpalli EM-finaalturniiril lähedal suurüllatuse, kuid pidi lõpuks siiski Serbia paremust tunnistama. Foto: Tairo Lutter / Postimees

2015. aastal toimunud võrkpalli EM-finaalturniiril 12 parema hulka jõudnud Eesti meeste koondis oli play-off'is lähedal suurüllatusele, asudes Serbia vastu geimidega 2:0 juhtima. Paraku tuli lõpuks siiski tunnistada nimekate vastaste 3:2 (21, 14, -8, -22, -13) paremust, otsustava geimi võitis Serbia 15:13.

Oliver Venno ja Robert Täht tõid mõlemad Eestile 15 punkti, serblastel hiilgas 20 punkti kogunud Aleksandar Atanasijevic.

Eesti sai kokkuvõttes EMil kõigi aegade parima ehk 11. koha.

Eesti ja Serbia koondised kohtuvad omavahel taas juba täna õhtul ning kell 18.20 algavale otseülekandele on võimalik kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel!

Video 2015. aastal toimunud kohtumise tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles