Teppan videointervjuus: hakkab vaikselt ära tüütama see viiendate geimide kaotus (1)

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpallikoondis sai EM-finaalturniiril teise 2:3 kaotuse järjest, kuid jäädi alla Serbiale, kellele kaotati ka kaks aastat tagasi samal turniiril identse tulemusega. Nurgaründaja Renee Teppan tunnistas, et niivõrd napid kaotused hakkavad ära tüütama.

«Ilmselt ütleb jälle nii mõnigi, et võitlesime kõvasti ning tegime vägeva esituse, mis on ka tõsi, aga lihtsalt natuke hakkab juba ära tüütama see viiendate geimide kaotus! Oleme suutelised tegelikult kõigiga mängima siin maailmas. See pole nali, vaid reaalsus!»

«Aitab näitamisest, tahaks ühel korral neist (suurtest koondistest) üle ka olla. Loodame, et ülehomme on see päev. Poolakatega tuleb kindlasti vägev madin: täismaja, poolakad mängivad kodupubliku ees. Kõik on võimalik, sest praegu on nii meil kui ka Soomel kaks punkti. Midagi katki ei ole, paneme täiega edasi!» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles