Kuuendat korda katkestanud Verstappen: võistlen Alonsoga eraldi kategoorias

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Belgia GP tehniliste probleemide tõttu katkestama pidanud Red Bulli sõitja Max Verstappen ei suuda juhtunut uskuda. Tänane katkestamine oli talle sel hooajal juba kuues.

Verstappeni kuuest katkestamisest kaks on toimunud kokkpõrke tõttu, ülejäänud neli aga tehniliste probleemide pärast. «Pooled minu sõitudest on lõppenud katkestamisega. See on uskumatu. Nagu ma tiimiraadios ütlesin, ma ei suuda uskuda, et sellised asjad juhtuvad,» ütles Verstappen NBC-le.

Verstappen on veendunud, et halvas õnnest on nüüd juba kohatu rääkida. «Alguses muidugi mõtled, et võib-olla on see halb õnn, kuid tegelikkuses on seis selline, et võistlen katkestamiste kategoorias Fernando Alonso vastu. Uskumatu, ma ei ole üldse õnnelik,» jätkas Verstappen. Võrdluseks, Alonso on sel hooajal katkestanud seitsmel etapil ning kõigil tehniliste probleemide tõttu.

Kuna Belgia GP-le oli Verstappenit ohtralt fänne toetama tulnud, sõnas hollandlane, et tal on neist äärmiselt kahju. «Nad ostsid kalli pileti ning pidid vaatama, kuidas ma pärast kaheksat ringi katkestan.»

Tulevikust rääkides jääb noor vormelipiloot napisõnaliseks, sõnades, et eelkõige on vaja tänavune hooaeg ära lõpetada. «Tulemusi pole, seega pole mul isu järgmisele või ülejärgmisele aastale mõelda. Soovin vaid võidusõidud lõpuni sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles