POSTIMEES POOLAS Viimasena EM-koondisest kärbitud Naaber: Poolaga tuleb võimas mäng

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad eestlased trofeevaasi ning koondislase Mart Naaberiga.
Võidukad eestlased trofeevaasi ning koondislase Mart Naaberiga. Foto: Viljar Voog

​Eesti senine ainus võit tänavusel EMilt pärineb laupäevastest fännimatšilt, kus Eesti poolehoidjad alistasid soomlased 25:13, 22:25, 15:4. Auhinna ulatas võidukatele fännidele üle Mart Naaber – koos Karli Allikuga olid nemad viimased mehed, kes jäid nädal tagasi EM-koondise ukse taha

«Pühapäeva hommikul sain teada, et ei saa koondisega kaasa. Esmaspäeval tegi vend mulle ettepaneku siia tulla,» selgitas klubitasandil Tartu meeskonda esindav 212 pikk mängumees, et otsus Poola reisida tuli spontaanselt. Mida ta ikka Eestis teinud oleks – on ju klubitreener Oliver Lüütseppki EMil tippvõrkpalli nautimas. «Peatreener andis mulle loa, et võta nädal vabaks, puhka või tee, mis tahad, kuna terve suve olen tööd teinud. Ma siis mõtlesin, et kui nädal on puhkamiseks, miks ei võiks ma seda siin teha. Võrkpall on mul täiega südames ja mulle meeldib. Hetkel ma isegi ei mõtle sellele, kas ma sain meeskonda või mitte. Tunnen end siin väga mõnusalt – lihtsalt fännide seaski olla on väga lahe,» nentis Naaber.

Tempomängija lubas, et tema hääl on homses otsustavas matšis Poolaga sajaprotsendiliselt Eesti eest väljas. «Seni olen ikka väga kaasa elanud ja emotsioonid on kruvitud ülikõrgele. See tuleb väga võimas mäng!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles