Video: Reali 21-aastane uus superstaar lõi kaks iluväravat, aga meeskond kaotas punkte

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Asensio
Marco Asensio Foto: CURTO DE LA TORRE/AFP

Hispaania jalgpalli kõrgliiga teises voorus kaotas punkte tiitlikaitsja Madridi Real, kes leppis koduväljakul peetud kohtumises 2:2 viiki Valenciaga.

Real läks kohtumist küll 10. minutil 21-aastase Marco Asensio kaunist tabamusest juhtima, ent Valencia viigistas seisu juba 18. mänguminutiks, kui täpne oli Carlos Soler.

Valencia haaras eduseisu 77. minutil, kui Geoffrey Kondogbia lõi kliinilise täpsusega palli teistkordselt Reali väravavahi Keylor Navase selja taha. Reali päästis häbist taaskord Asensio, kes sai tänu Cristiano Ronaldo puudumisele ning Gareth Bale’i väljavahetamisele lüüa karistuslööki, millest ta ka mänguseisu 84. minutil 2:2 viigistas.

Pärast kahte mänguvooru jätkavad Hispaania liigas täiseduga kolm meeskonda – Real Sociedad, Barcelona ning Leganes. Madridi Realil ja Valencial on punkte neli.

Madridi Real - Valencia tipphetked:


re@L@ll
by xBotOne
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles