Video: Šotimaa kõrgliigas löödi jabur värav

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfredo José Morelose
Alfredo José Morelose Foto: Jeff Holmes/PA Wire/PA Images

Šotimaa jalgpalli kõrgliiga neljandas mänguvoorus alistas Rangers 3:1 koduväljakul mänginud Ross County. Mängus löödi ka üks üsna omapärane värav.

Kõnealune tabamus sündis mängu 41. minutil ning viis Rangersi 2:0 juhtima. Ross County kaitsemängija andis oma väravavahile üsna ebaõnnestunud tagasisöödu, kuid puurivaht Scott Fox suutis palli siiski kätte saada ning teda survestanud 21-aastase Alfredo José Morelose üle mängida. Edasi oli vaja Foxil pall vaid puhtaks lüüa ning sellega oleks olukord lahendatud olnud.

Seda aga Ross County väravavaht ei teinud ning võttis endale mõne lisasekundi mõtlemiseks. Samal ajal oli Rangersi ründaja Morelos end juba püsti ajanud ning suutis Foxilt selja tagant välja tulles edukalt palli ära võtta ning selle siis juba tühja väravavõrku saata.

Morelose arvele jäi selles kohtumises kaks väravat, korra oli Rangersi poolelt täpne Eduardo Herrera, Ross County värava lõi Thomas Mikkelsen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles