Šarapovaga kohtuv Halep: mina ei ole positsioonil, et tema vabapääset arutada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep
Simona Halep Foto: Yan Lerval/SIPA/Yan Lerval/SIPA

Täna US Openi avaringis venelanna Maria Šarapovaga kohtuv rumeenlanna Simona Halep ei teinud oma avaringi loosist suurt numbrit ning sõnas, et tema reaktsioon uudist kuuldes oli normaalne.

«Sel aastal on mul olnud väga rasked loosid. Kui uudist kuulsin, jäin rahulikuks, kuid korraks mõtlesin küll, et kuidas see jälle võimalik on,» sõnas Halep.

Mängueelsel pressikonverentsil ei saadud taaskord üle ega ümber Šarapova dopinguteemast ning sellest, et talle jagatakse lahkekäeliselt vabapääsmeid. «Vabapääsmed on turniiri korraldajate otsustada, tehku nemad, mida tahavad. Ma ei ole positsioonil, et sellest rääkida,» kommenteeris Halep.

Šarapovast kui vastasest rääkides, tõdes rumeenlanna, et teda ootab ees raske katsumus. «Ta on piisavalt tugev, et suurt tennist mängida. Tal on palju kogemusi ning palju turniirivõite. Tean, et sellest matšist kujuneb paras katsumus. Ta on minust kuuel korral jagu saanud, kuid võib-olla suudan seda nüüd muuta,» lootis Halep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles