Suurbritannia endine kergejõustikutäht tuli kapist välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colin Jackson (keskel)
Colin Jackson (keskel) Foto: Sport and General/S&G and Barratts/EMPICS Sport

Suurbritannia endine tõkkesprinter Colin Jackson, kes 1988. aasta olümpiamängudel võitis 110 meetri tõkkejooksus hõbemedali, tuli kapist välja.

BBC-s eksperdina töötav 50-aastane Jackson rääkis esimest korda avalikult oma seksuaalsest orientatsioonist Rootsi televisioonile. Varasemalt on ta tema kohta käinud kuulujutud ümber lükanud. Ta põhjendas, et ei soovinud uudisega avalikkuse ette tulla, kuna siis oleks press tema eraelule veelgi rohkem tähelepanu pööranud.

Jacksoni perekond teab mehe orientatsioonist juba 2006. aastast, mil tema ekspartner lekitas ajalehele informatsiooni. «Ootasin neid köögis. Nad tulid tuppa ja istusid maha. Ema küsis mult, kas ajalehes kirjutatu vastab tõele. Ütlesin, et vastab. Ema küsis selle peale, et miks inimesed nii häbiväärsed on. Sain siis aru, et mul on maailma parimad vanemad,» meenutas Jackson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles