Räikköneni jaoks pole perekond kõige olulisem

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse/Scanpix

Eelmisel nädalal Ferrari vormel 1 meeskonnaga ühe aasta võrra lepingut pikendanud soomlane Kimi Räikkönen avaldas, et tema jaoks on praegu midagi olulisemal kohal kui perekond.

«Motosport tuleb kõigepealt ning pärast seda kõik muu. Niikaua, kuni vormeliga võidukihutamine püsib minu elus väga olulisel kohal, tuleb ülejäänud tegevused mahutada vabasse aega,» sõnas Räikkönen, kes on abielus ning kahe lapse isa.

Möödunud nädalavahetusel Spa ringrajal toimunud Belgia GP-l soovis 37-aastane soomlane tähistada oma lepingupikendust etapivõiduga või vähemalt poodiumile jõudmisega, kuid viimaks lõpetas ta neljandana. Ta edestas küll kaasmaalast Valtteri Bottast (Mercedes), kuid pidi tunnistama nii Lewis Hamiltoni (Mercedes), tiimikaaslase Sebastian Vetteli kui ka Daniel Ricciardo (Red Bull) paremust.

MM-sarja kokkuvõttes asub Räikkönen 12. etapi järel 128 punktiga viiendal kohal. Liidripositsioonil paikneb Vettel 220 punktiga, teisel kohal Hamilton 213 silmaga, kolmandal Bottas 179 punktiga ning neljandal Ricciardo 132 silmaga.

Järgmine etapp ehk Itaalia GP sõidetakse juba tuleval nädalavahetusel Monza ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles