Suured summad: Londoni Arsenal lükkas Manchester City pakkumise tagasi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez.
Alexis Sanchez. Foto: IVAN ALVARADO/REUTERS

Londoni Arsenal lükkas tagasi Manchester City tehtud 50 miljoni naelsterlingi suuruse pakkumise Alexis Sanchezi värbamiseks.

Möödunud hooajal Inglismaa jalgpalli kõrgliigas 24 väravat löönud ja kümme resultatiivset söötu andnud tšiillane keeldus Londoni klubiga lepingut pikendamast ning tema kontraht lõppeb käimasoleva hooaja järel. Tšiili ründaja soetamisest on huvitatud tema endine treener, Manchester City eesotsas olev Pep Guardiola.

Manchesteri tippklubi tegi esimese suure sammu mängija ostmiseks läinud ööl, kui käis välja 50 miljonit naelsterlingit, mis pealinnaklubi esialgu külmaks jättis. Arsenal soovib tehingusse kaasata Raheem Sterlingut, kelle mängijaõigused Cityle kuuluvad.

Üleminekuaken sulgub Inglismaal neljapäeval. 

Arsenal on hooaega alustanud ühe võidu ja kahe kaotusega, City pole veel kaotusekibedust tundnud (kaks võitu, üks viik).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles