Video: Inglismaa kõrgliigas vägivallatsenud jalgpallurit ootab mängukeeld

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandar Mitrovic.
Aleksandar Mitrovic. Foto: Scott Heppell/REUTERS

Möödunud laupäeval Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kohtumises vastasmängijat löönud Aleksandar Mitrovici ootab ees mängukeeld.

Intsident leidis aset Newcastle Unitedi ja West Ham Unitedi vahelise kohtumise 80. mänguminutil, mil Serbia ründaja Mitrovic lõi argentiinlast Manuel Lanzinit küünarnukiga näkku. Matši peakohtunik Neil Swarbrick olukorda ei märganud ja seetõttu serblane karistusest pääses.

Inglismaa jalgpalliliit on võtnud Mitrovici tegutsemise uurimise alla ning suure tõenäosusega karistatakse küünarnukikangelast vähemalt kolmemängulise keeluga. «Aleksandar Mitrovici süüdistatakse vägivaldse käitumise eest, mis jäi kohtunikel märkamata, kuid kaameratel mitte,» seisis jalgpalliliidu pressiteates.

Kurioosseks tegi juhtumi tõsiasi, et Mitrovici vägivallatsemise ajal olid numbrid tablool 2:0 koduväljakul mänginud Newcastle’i kasuks. Kohtumine lõppes aga väljakuperemeeste 3:0 võiduga – lõppskoori vormistas üllatus-üllatus Mitrovic.

Vaata Mitrovici jõhkrutsemist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles