Mercedes ei kiirusta Hamiltoniga lepingut pikendama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannia GP: võitja Lewis Hamilton ja teisena lõpetanud Valtteri Bottas
Suurbritannia GP: võitja Lewis Hamilton ja teisena lõpetanud Valtteri Bottas Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images/Scanpix

Mercedese boss Toto Wolff ei kiirusta oma meeskonna tähtsõitja Lewis Hamiltoniga uue lepingu asjus läbirääkimistesse astuma, sest soovib sõitja tähelepanu hoida vormel-1 sarja viimastel etappidel.

Hamiltoni praegune leping Mercedesega lõppeb 2018. aasta lõpus. Autospordi andmetel on vormelipiloot hea meelega valmis lepingut mõne aasta võrra pikendama. Kuna Sebastian Vettel pikendas hiljuti Ferrariga lepingut 2020. aastani, kõlab väljaande hinnangul Hamiltoni lepingupikendamine veelgi loogilisemalt.

Mercedese bossi Wolffi fookus on aga tänavuse aasta meistrivõistlustel. «Meie suhe on väga hea ning usun, et kõik hindavad seda, mida Lewis tiimi heaks teinud on. Aga uus leping ei ole praegu teemaks, peame keskenduma hooaja viimasele kolmandikule. Kui hooaeg lõppeb, alustame läbirääkimisi,» ütles Wolff.

Samuti pole Mercedes veel ametlikult kinnitanud, kas soomlane Valtteri Bottas jätkab nendega ka tuleval aastal. Siiski on Wolff varasemates sõnavõttudes justkui märku andnud, et Bottasega lepingut pikendatakse. Küll aga jääb õhku küsimus, kui pikka lepingut talle pakutakse.

Nimelt saab praeguse seisuga 2019. aastal vabaagent Daniel Ricciardost, aasta hiljem aga Max Verstappenist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles