Hayden Paddon: oleme kellegi tõsiselt endast välja ajanud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon oma katkise autoga 13. kiiruskatse finiši suunas kihutamas.
Hayden Paddon oma katkise autoga 13. kiiruskatse finiši suunas kihutamas. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Hyundai WRC meeskonnas sõitev Hayden Paddon tänavuselt hooajalt enam suurt midagi ei looda ning on oma fookuse pööranud tulevasele hooajale.

Paddon pole sel hooajal suutnud oma meeskonnakaaslase Thierry Neuville’i tempos püsida ning kaotab talle kolm etappi enne hooaja lõppu 105 punktiga, olles sõitjate arvestuses alles kaheksandal kohal.

«Järgmine hooaeg on tegelikult kogu aeg suur eesmärk olnud ning see pole muutnud. Aga ma ei oska öelda, mis sel hooajal juhtus. Oleme kellegi tõsiselt endast välja ajanud, et nii palju halba õnne oleme kogeda saanud,» ütles Paddon Motorspordile.

«Aga peame selle nüüd selja taha jätma ning püüdma säilitada positiivse meele. Pole kahtlustki, et tegu on meie poolt kehva hooajaga. Pärast Portugali rallit oleme autol teinud mõned õnnestunud muudatused ning leidnud kruusal oma õige kiiruse, ent nüüd on aeg keskenduda järgmise aasta Monte Carlo ralliks,» lausus uusmeremaalane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles