Johaugi tõttu laekuvad Norrast ähvarduskirjad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug pühib pisaraid
Therese Johaug pühib pisaraid Foto: Ruud, Vidar/NTB scanpix

Mõned Norra suusasõbrad on dopingurikkumise eest 18-kuulise võistluskeelu saanud Therese Johaugi kaitsmisel ületanud mõistlikkuse piiri.

Rootsi ajalehe Expressen ajakirjanikud Ludvig Holmberg ja Tomas Pettersson on nende seas, kes kiitsid oma kirjutistes Johaugi võistluskeeldu pikendanud Rahvusvahelise Spordikohtu (CAS) otsust. Samuti imestasid nad, miks norralased Johaugi seletusi nii õndsalt usuvad.

«Reaktsioonid on olnud jõulised. Võib öelda, et tagasiside hulk on purustanud rekordeid. Mõned norrakad ütlevad lihtsalt, et olen Johaugi suhtes liiga karm, aga on olnud ka ähvardusi. Näitkes on mulle öeldud, et kui astun jalagagi Norra pinnale, saan keretäie,» rääkis Holmberg ajalehele Nettavisen.

Pettersongi märkis, et Norrast laekunud e-kirjade hulk on olnud silmatorkavalt suur. «90 protsenti tagasisidest on olnud negatiivne ning sealt leidub ka ähvardusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles