POSTIMEES KREEKAS Vastaste peatreener: Eesti kõige ohtlikumad mehed on Vassiljev ja Zenjov

Kristjan Jaak Kangur, Pireus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka jalgpallikoondise peatreener Michael Skibbe.
Kreeka jalgpallikoondise peatreener Michael Skibbe. Foto: Thanasis Dimopoulos/imago/ANE Edition/Scanpix

Kreeka jalgpallikoondise sakslasest peatreener Michael Skibbe lausus enne Eestiga peetavat MM-valikmängu toimunud presiikonverentsil, et talle valmistavad muret mitme põhimehe vigastused. Eesti jaoks on parim uudis see, et eemale jääb tähtründaja Konstantinos Mitroglou.

«Jah, meil on probleeme, paar mängijat on vigastatud. Suurim mure on aga see, et paljud mehed ei mängi klubi eest. Seetõttu otsustasime, et kutsume koondisesse üle 23 mängija, et kõiki vaadata. Osad on klubide juures ainult treeninud, mitte mänginud. Seni olen saanud kõigist hea mulje, kindlasti oleme homseks mänguks valmis,» sõnas Skibbe.

Millise taktikaga ta mängule vastu läheb? «Püüame muidugi mängida ründavamalt kui Tallinnas. Suurim probleem oli see, et mitu võtmemängijat Tallinnas peetud kohtumise alguses vigastada ja seetõttu ei saanud me oma ründemängu käima. Homme püüame rünnakul teha rohkem kui tegime Tallinnas,» lubas Skibbe.

«Peame keskenduma ründemängule,» lisas ta. «Meie parim mees Mitroglou on vigastatud ja homme kindlasti ei mängi, loodetavasti saame ta pühapäevaseks mänguks Belgiaga tagasi. Kindlasti alustab Kostas Fortounis – tal on hea esimene puude ja tribling, tema on kindlasti üks poolkaitsjatest. Teiste positsioonide osas peame järele mõtlema, häid valikuid jagub,» sõnas Skibbe.

Mida ta Eestilt ootab? «Eesti on hea meeskond, kaitses kõva. Vassiljev ja Zenjov on heade rünnakuoskustega mängijad. Püüdsime ka Belgia ning Bosnia ja Hertsegoviina vastu ründavalt mängida, aga peame leidma paremaid lahendusi kui nendes mängudes. Bosnia vastu suutsime teisel poolajal teha häid kontrarünnakuid, aga Eesti mängib kindlasti kaitsvamalt, peame valmis olema teistsuguseks mänguks. Rohkem ei taha ma taktikalisi plaane avalikustada,» sõnas Skibbe.

Lisaks Mitrogloule jääb ilmselt mängust Eestiga eemale ka Olympiacose väravavaht Stefanos Kapinou, postide vahel seisab seetõttu ilmselt Orestis Karnezis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles