Üleminek lähedal: Leicesteri staarmängija lahkus koondise juurest

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riyad Mahrez (sinises)
Riyad Mahrez (sinises) Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Tunamullu Leicester City koosseisus Inglismaa jalgpalli meistriks kroonitud alžeerlane Riyad Mahrez lahkus Alžeeria jalgpaliiliidu sõnul rahvuskoondise treeningult, et vormistada enne üleminekuakna sulgumist klubivahetus.

26-aastase ääreründaja eest on kolm ametlikku pakkumist teinud Serie A meeskond AS Roma, kuid inglased on need silmapilgutamata tagasi lükanud. Inglismaa meedia hinnangul ületas viimane pakkumine 30 miljoni naelsterlingi piiri.

Mängija soetamisest on lisaks Romale aktiivsemalt huvitatud olnud Inglismaa tippklubid Manchester United ja Londoni Chelsea. Ääreründaja positsioonile on kvaliteetset mängumeest otsimas Kataloonia hiid FC Barcelona.

Itaalia ja Inglismaa klubid saavad mängijaid soetada vaid tänase päeva jooksul, sest üleminekuaken sulgub keskööl. Hispaanias on aken lahti päev kauem.

Mahrez mängis Leicester City ajaloolises tiitlivõidus olulist rolli, saades enda nimele 17 tabamust ja 11 resultatiivset söötu. Möödunud hooajal olid samad numbrid vastavalt kuus ja kolm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles