Galerii ja blogi: Kanepi sammus USA lahtistel kindlalt kolmandasse ringi (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ainsa eestlasena USA lahtistel tenniseturniiril konkurentsi jäänud Kaia Kanepi alistas teises ringis Belgia tennisisti Yanina Wickmayeri 6:4, 6:2 ning pääses kolmandasse ringi. Hiljuti tipptennisesse naasnud 32-aastane Kanepi ei teenud seejuures ühtegi topeltviga ja lõi kuus ässa! Loe pikemat ülevaadet matšist Postimehe otseblogi vahendusel.

ENNE MÄNGU:

Maailma edetabelis 418. kohal asuv ja New Yorgis kvalifikatsiooniturniirist põhitabelisse jõudnud ning avaringis Francesca Schiavone (Itaalia) 0:6, 6:4, 6:2 alistanud Kaia Kanepi vastaseks teises ringis on WTA pingereas 129. kohal paiknev 27-aastane Yanina Wickmayer (Belgia). Matš peetakse täna viienda väljaku esimese kohtumisena, mis algab Eesti aja järgi kell 18.

Kanepi võidukas kohtumine Schiavone vastu peatati teises setis vihma tõttu ning jätkati alles järgmisel päeval. «Võib-olla see vihm tuli isegi natuke kasuks. Alustasin suhteliselt kangelt. Kui kvalifikatsioonis polnud ma ükski kord närvis, siis põhitabelis juba olin. Sain uuesti alustada ja sel korral mitte nii närviliselt,» ütles Kanepi Postimehele.

Wickmayer on karjääri jooksul noppinud seitse (neist viis üksikmängus) WTA turniirivõitu eestlanna nelja vastu. Omavahel on Kanepi ja Wickmayer tenniseväljakul vastamisi läinud kuuel korral, mõlemad on võitnud kolm matši – viimased kaks on lõppenud belglanna võiduga (mõlemad 2011. aastal).

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles