Ametlik: Ragnar Klavan sai uue klubikaaslase Londoni Arsenalist

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Oxlade-Chamberlain.
Alex Oxlade-Chamberlain. Foto: Aaron Chown/PA Wire/PA Images

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpool omandas Inglismaa koondise ründava poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlaini mängijaõigused.

Liverpool maksis Inglismaa meedia sõnul 24-aastase mängumehe eest liigarivaal Londoni Arsenalile 35 miljonit naelsterlingit. Oxlade-Chamberlain sõlmis uue tööandjaga viieaastase lepingu.

«Tema otsus ei tulnud kergelt, aga kui vaadata meie talendikat meeskonda ja suurepäraseid toetajaid, siis usun, et ta tegi õigesti. Tere tulemast Liverpooli perekonda,» kommenteeris klubi värskeimat ostu meeskonna peatreener Jürgen Klopp.

Oxlade-Chamberlain liitus Arsenaliga 2011. aastal Southamptonist ja lõi Kahurimeeste (Arsenali hüüdnimi – toim) eest kokku 20 väravat, osaledes 198 kohtumises. Käimasoleval hooajal on mängitud Inglismaa kõrgliigas kolm mängudevooru ning Oxlade-Chamberlain on kuulnud neis kõigis Arsenali algkoosseisu.

Kõiki Inglismaa jalgpalli kõrgliiga suviseid üleminekuid saab vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles