Raha ei anna häbeneda: PSG tegi järjekordse megatehingu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG-l rahapuudust pole
PSG-l rahapuudust pole Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS

Alles hiljuti enda ridadesse 222 miljoni euro eest Neymari toonud PSG tegi järjekordse megatehingu, kui meeskonnaga liitus AS Monaco 18-aastane ründaja Kylian Mbappé.

Esialgu liitub noor ründaja PSG-ga aastase laenulepingu alusel. Pärast seda on PSG-l võimalus Mbappé lõplikult endale tuua, kuid see läheks neile maksma 155 miljonit eurot, mis koos erinevate lisatasudega võib kerkida aga 190 miljoni euroni. Kui Mbappé selliste tingimustega nõustub, mängiks ta Pariisi klubis 2022. aastani.

«Igale Pariisi piirkonnast pärit noorele mängijale on PSG-ga liitumine unistuseks. Mind võlusid klubi plaanid, mis on Euroopa üks ambitsioonikamaid,» teatas Mbappé klubi kodulehekülje vahendusel.

Laenulepingusse pole kirjutatud kohustust PSG-l Mbappé endale päriseks osta. Väidetavalt see järgmisel suvel siiski juhtub ning The Guardiani andmetel on Mbappé PSG-ga kokku leppinud ka lepingutingimustes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles