Hundi uus koduklubi alistas endise, eestlane õnneks millegagi ei hiilanud

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul) meeskonnakaaslastega.
Margus Hunt (vasakul) meeskonnakaaslastega. Foto: Indianapolis Colts

Margus Hundi koduklubi Indianapolise Colts läheb NFLi põhihooajale vastu võiduga, kui viimases treeningmatšis alistati kodustaadionil eestlase endine leivaisa Cincinnati Bengalsi 7:6. Karksi-Nuiast pärit sportlane oma nime statistikasse kirja ei saanud.

Hundi esitused treeningmängudes on olnud kõike muud kui numbriliselt uhked: nelja kohtumise peale sai meie mees kirja vaid ühe palliga vastase mahatõmbamise ning ühe blokeeritud löögiürituse. Ometi peitub vähese statistika taga hea uudis: viimased hooajaeelsed mängud kulgevad pigem vigastuste vältimise tähe all ning kui treenerid on veendunud, et jalgpalluril on nende mängujoonis selge ja koht rivistuses kindel, siis tema tervisega ei riskita.

Hetkel on Coltsi hingekirjas 93 sportlast ja kuigi mõned neist saab paigutada hooaja alguseks ka vigastatute nimekirja, näidatakse Eesti aja homme hilisõhtul ust ca 35 mängijale. Lõplik selgus Hundi saatuse kohta selgub just siis, kuid et ta oskab vastaste lööke blokeerida ning teda tuleb suuruse tõttu harilikus mängus katta kahe mängijaga, on Coltsi tegemisi kajastavate ajakirjanike konsensus, et eestlane on endale koha 53-mehelises põhihooajakoosseisus taganud.

Coltsi hooaeg algab 10. septembril külaskäiguga Los Angeles Ramsile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles