Chelsea tõi klubisse Leicesteri ime arhitekti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Drinkwater tänavu talvel Chelsea vastu mängimas.
Danny Drinkwater tänavu talvel Chelsea vastu mängimas. Foto: Darren Staples/Reuters/Scanpix

Ülemöödunud hooajal Leicester Cityga vastu kõiki ootusi Inglismaa jalgpallimeistriks kroonitud Danny Drinkwater on nüüdsest valitseva meisterklubi Londoni Chelsea mängija, kirjutab BBC.

Kui uudis Chelsea huvist avalikuks sai, andis Drinkwater Leicesterile teada, et ihkab meeskonda vahetada ning klubi tuli mehe soovidele vastu. Seda mõistagi mitte vaid altruistlikel eesmärkidel vaid Londoni klubi pidi poolkaitsja üleostmiseks kukrut kergendama 38 miljoni euro võrra.

Lisaks Driknwaterile on hooaega kahe võiduga kolmest mängust alustanud Chelseal teatada veel ühest värskest klubiliikmest: varasemalt Torinot esindanud kaitsja Davide Zappacosta sõlmis klubiga nelja-aastase lepingu. Väidetavalt kulus Itaalia koondislase meeskonda toomiseks 25 miljonit eurot.

Kolmest senisest liigamängust ühe võitnud ja kaks kaotanud Leicesteril on Drinkwaterist jäänud augu lappimiseks plaan paigas – väidetavalt teatatakse täna Lissaboni Sportingu mängija Adrien Silva palkamisest. Portugallase hinnaks olevat 24 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles