Kahest kohast jala murdnud Valentino Rossi: kahetsen väga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi
Valentino Rossi Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

MotoGP suurmeistri Valentino Rossi lootused saada kaheksandat korda kroonitud MM-sarja võitjaks said hirmsa löögi – itaallane kihutas eile õhtul endurorattal, kui kukkus ning murdis oma paremas jalas kaks luud, vahendab BBC.

Yamaha meeskond andis teada, et 38-aastane motolegend läbis öösel edukalt operatsiooni, kus katkised luud fikseeriti poltidega. Kas ja kui kaua mehe paranemine aega võiks võtta, ei täpsustatud.

«Operatsioon läks hästi. Kui hommikul ärkasin, tundsin end juba hästi. Tahan tänada Ancona Ospedali Riuniti töötajaid ja eriti doktor Pascarellat, kes mind opereeris. Kahetsen väga juhtunut. Nüüd soovin vaid võimalikult kiirelt ratta selga naasta. Annan endast parima, et see teoks saaks,» sõnas Rossi ise.

Kuus etappi enne hooaja lõppu on Rossi MotoGP-sarjas hoidmas neljandat kohta. Eelmisel nädalavahetusel peetud Briti GPga liidriks kerkinud Andrea Doviziosole kaotab itaallane 26 punktiga. Järgmise etapina on kavas 10. septembril Misano ringrajal peetav võidukihutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles