Eesti golfikoondis püsib rahvusvahelisel turniiril kaotuseta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Soome golfikoondised. Paremalt esimene Timo Raukas ning teine Joonas Turba.
Eesti ja Soome golfikoondised. Paremalt esimene Timo Raukas ning teine Joonas Turba. Foto: Erakogu

30. augustist 2. septembrini toimub Soomes Vierumäki golfiväljakul Quadrangular Match, mille puhul on tegemist nelja riigi (Soome, Rootsi, Eesti ja Kanada) parimate golfarite kohtumisega. Taoline võistlus nelja riigi vahel toimub sel aastal esimest korda. Jälgi sündmuste käiku SIIT.

Eesti on teinud võistlusel väga tugeva tulemuse, alistades vastaseid juba teist päeva järjest. Esimesel päeval võitis meie golfikoondis Kanada parimaid golfareid tulemusega 3:0. Täna oli vastaseks Soome ning ka selle võidu said Eesti golfikoondislased endale.

Võistlus koosneb ühest harjutuspäevast ning kolmest võistluspäevast. Eesti golfikoondist esindavad sellel võistlusel Mattias Varjun, Joonas Turba, Timo Raukas ning Carl Hellat. Möödunud nädalavahetuse Eesti löögimängu meistrivõistlustel osalesid kõik koondise liikmed. Hooaja kõige tähtsama võistluse võitis Hellat, Varjun saavutas kolmanda koha. Koondise peatreener on Timo Karvinen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles