Vettel avaldas Schumacheri kohta kahetsuse (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Sebastian Vettel 2009. aastal.
Michael Schumacher ja Sebastian Vettel 2009. aastal. Foto: Jason Lee/Reuters/Scanpix

Neljakordne F1 maailmameister Sebastian Vettel avaldas Saksa väljaandele Focus, et tunneb hirmsasti puudust seitsmekordse tšempioni Michael Schumacheri nõuannetest.

Express vahendab, 30-aastase Vetteli sõnu oma lapsepõlveiidolite kohta: «Kolm Michaelit: Schumacher, Jordan ja Jackson.»  Sealjuures nägi Schumacher oma silmaga, kuidas noor sakslane sammus hirmsa hooga tema jälgedes kindlustades 2013. aastal oma neljanda MM-tiitli.

Sama aasta lõpus kukkus legendaarne vormeliäss aga Alpides suusatades, langes pikaks ajas koomasse ning mehe tervise kohta pole värskeid uudiseid praeguseni. See tähendab, et Vettel ei saanud oma sangari käest küsida arvamust ka järgmisel hooajal tehtud otsuse üle vahetada Red Bulli meeskond Schumacheri pikaaegse leivaisa Ferrari vastu.

«Ta oleks olnud üks inimene, kelle arvamust oleks ma 2014 kuulda tahtnud ja kelle nõu ka praegu küsinud,» tunnistas Vettel, kes pikendas hiljuti lepingut Itaalia tiimiga kolme hooaja võrra. «Ma ei tea, millel tema usaldus põhines. Ma ei rääkinud temaga sellest kunagi. Kahjuks polnud mul seda võimalust,» avaldas sakslane pika kahetsuse.

Sel nädalavahetusel peetakse F1 sarjas Ferrari koduetapp, Itaalia GP Monza ringrajal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles