McGregorit kositakse juba järgmiseks poksi suurmatšiks - seekord oleks mängus MM-tiitel

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregorit loodetakse juba novembris poksiringis näha.
Conor McGregorit loodetakse juba novembris poksiringis näha. Foto: Joe Camporeale/USA Today Sports/SCANPIX

Pärast Floyd Mayweatheri ja Conor McGregori megamatši, mis tõi mõlemale võitlejale sisse üheksakohalise summa USA dollareid, võis eeldada, et iirlane naaseb MMA-ringi. Nüüd on aga selgunud, et meest üritatakse meelitada jätkama profipoksikarjääri ning ta võib täita Manny Paquiaost tühjaks jäänud koha.

Mayweatherile kaotanud McGregor on viinud oma ülemaailmse populaarsusega MMA täiesti uuele tasemele ning seal peitub ka konks, miks mehe naasmine vabavõitluspuuri on problemaatiline. Nüüd on kõik näinud, kui suuri summasid on võimalik tegelikult sellel alal teenida ning nõudmised on kasvanud üüratuks. Praeguse seisuga peaks McGregorit järgmisena areenil nägema UFC-sarja võitluses Nate Diaziga – tegu oleks meeste kolmanda omavahelise kohtumisega, mõlemad on seni võtnud ühe võidu. Probleem on aga meeste rahalistes nõudmistes: kui eelmises omavahelises matšis teenis võidukas McGregor veidi üle 3 ja Diaz 2,6 miljonit dollarit, siis nüüd nõuavad ameeriklase treenerid selle summa kümnekordistamist.

Rahavaidluse pikaksvenimisel võib jätkuda hoopis iirlase poksikarjäär ja seda kohe tiitlimatšiga. Nimelt pidanuks novembris lahingus WBO meistrivööle kohtuma Manny Pacquiao ning tiitlikaitsja Jeff Horn, aga Filipiinide poksilegend, kes on kodumaal ka senaatori ametis, otsustas matšist muude asjatoimetuste vabandusel loobuda. Austraallasele otsitakse uut vastast ning matšile õla alla pannud Queenslandi osariigi juht Annastacia Palaszczuk arvab, et selleks võiks olla just McGregor.

«Kui me suudaks McGregori saada, oleks see suurepärane,» vahendab Boxing Scene Palaszczuki sõnumit. Kuna iirlane on aga ise lubanud, et tema järgmine matš toimub UFCs, siis tõenäoliselt astub Horni vastas ringi hoopis endine maailmameister Jesse Vargas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles