Beckham plaanib Ronaldo kosida

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugal alistas üleeile MM-valikmängus Fääri Saared 5:1, Cristiano Ronaldo sai kirja kaabutriki.
Portugal alistas üleeile MM-valikmängus Fääri Saared 5:1, Cristiano Ronaldo sai kirja kaabutriki. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Scanpix

Lugu sellest, kuidas üks Manchester Unitedi legendaarne number «7» loodab enda «manu» meelitada teise: David Beckham tahab, et Cristiano Ronaldo liituks tema aetava Miami jalgpalliklubiga.

Mõistagi ei käi jutt sellest, et Beckham ostaks Ronaldo hiigelsumma eest Madridi Realist üle. Miami klubi liitub koos uue Los Angelese, Minnesota ja Atlanta meeskondadega USA kõrgliiga MLSiga alles aastal 2020. Ronaldo oleks selleks ajaks juba 35-aastane ehk tema profikarjäär hakkaks vaikselt lõppema. Mirrori väitel loodab Beckham, et Ronaldole sümpatiseeriks mõte viimased paar hooaega mängida Miami päikese all. Briti pallivõlur on varasemalt öelnud, et tema eesmärgiks on loodavasse klubisse meelitada maailmaklassi tähed. Üheks tõmbenumbriks oleks kindlasti mehe endaga kaasas käiv staarifaktor.

Beckham esindas karjääri lõpuaastatel MLSis Los Angeles Galaxy meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles