McGregor ütles ausalt välja, mida ta matšist Mayweatheriga arvas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Nädal aega tagasi peeti spordiajaloo kõige kallim lahing, kui poksiringis kohtusid Floyd Mayweather ja Conor McGregor. Kui matši sportlikku väärtuse üle võib vaielda, siis mõlemat meest tuleb sellele eelnenu eest kiita: suurte suudega räägiti endale välja hiiglaslik palgapäev.

Kui Mayweatheri teenistust matšist ületas 300 miljoni USA dollari piiri, siis oma karjääri jooksul teenis ameeriklane kokku mitu korda suurema summa. Seni MMA-ringis vaid mõnemiljonilist «piskut» kokku kraapinud McGregori jaoks oli poksimatš aga tõeline jackpot, sest tema varandus kasvas hoobilt vähemalt kümnekordseks.

Et iirlane pole kunagi kartnud oma arvamust välja öelda, said nüüd mehe sotsiaalmeediat jälgivad inimesed teada, mida harilikult vabavõitlusega tegelev sportlane tegelikult matšist ja seda ümbritsenud kisast-kärast arvas. McGregor kirjutas enda kohta: «Kinni püütud orangutang, kes käitus tsirkusereeglitele kohaselt ja sai sellega ropult rikkaks.»

 

The captured Orangutan who obeyed the rules of a Circus and got filthy rich from it.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Järgmise matši peab McGregor enda sõnade kohaselt taas MMA-ringis. Plaanide järgi peaks ta kolmandat korda kohtuma Nate Diaziga - mõlemal mehel on seni kirjas üks võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles