Blogi ja galerii: Kaia Kanepi võitis jälle ja jõudis USA lahtistel 16 parema sekka! (4)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaia Kanepi (WTA 418.) on teinud US Openil unelmate esituse ja murdnud end läbi nii kvalifikatsioonikadalipust kui ka esimesest kahest ringist põhiturniiril. Täna võitles ta pääsu kaheksandikfinaali, kui alistas kolmesetilises mängus jaapanlanna Naomi Osaka (WTA 45.) 6:3, 2:6, 7:5. Matš kestis kaks tundi ja kolm minutit.

ENNE MÄNGU:

Osaka alustas tänavust turniiri suurüllatusega, kui sai avaringis kindlalt 6:3, 6:1 jagu kuuendana asetatud sakslannast Angelique Kerberist ning teises ringis pusis ta 1:52 kestnud mängus Denisa Allertovaga (WTA 90.), alistades tšehhitari lõpuks 6:3, 4:6, 7:5.

Kanepi jaoks algas US Open külma duššiga, kui eestlanna kaotas avaseti Francesca Schiavonele (WTA 77.) 0:6, kuid edasi on ta suutnud vastaseid domineerida. Itaallanna alistus lõpuks 0:6, 6:4, 6:2 ning järgmisena ka Yanina Wickmeyer (WTA 129.) 6:4, 6:2. Nende tulemustega on Kanepi oma edetabelikoha jaganud sisuliselt kahega ning kui eestlanna juhtub tänagi võitma, kerkib ta pärast suurturniiri maailma edetabelis ilmselt 150 parema sekka.

Kanepi ja Osaka mäng peetakse täna viienda väljaku teise mänguna. Enne seda jagavad 18.00 algavas matšis puid ja maid Lucie Safarova (WTA 37.) ning Kurumi Nara (WTA 116.) ehk eestlanna võiks väljakule pääseda vahemikus 19.30-20.00. Viiendalt väljakult toodetakse ka telepilti, nii et osavamad veebihundid leiavad kindlasti mängust üles videoülekande. Kõigile teistele toob mängu sündmused koju kätte Postimehe tekstipõhine otseblogi!

Matši võitjat ootab 16 parema seas, kas tänavu eredalt särama löönud lätlanna Jelena Ostapenko (WTA 12.) või venelanna Daria Kasatkona (WTA 38.).

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles