Barcelona: Liverpool nõudis Coutinho eest ulmelist summat

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coutinho (kollases) MM-valikmängus Ecuadori vastu.
Coutinho (kollases) MM-valikmängus Ecuadori vastu. Foto: Andre Penner/AP

Barcelona jalgpalliklubi sõnul jäi Philippe Coutinho potentsiaalne klubivahetus Liverpooli suurte nõudmiste tõttu katki. Nimelt soovis mängija tööandja Barcelonalt 200 miljonit eurot.

Barcelona tegi ründava poolkaitsja eest kolm ametlikku pakkumist. Esmalt oldi valmis Coutinho eest maksma 80 miljonit eurot, siis 100 miljonit ning lõpuks 129 miljonit. Liverpool lükkas kõik pakkumised konkreetselt tagasi.

«Liverpool küsis Coutinho eest 200 miljonit eurot ning loogilistel põhjustel otsustasime sellega mitte nõustuda,» vahendab BBC Barcelona spordidirektori Albert Soleri sõnu. «Me täname mängija tehtud jõupingutusi, kes tegi kõik endast oleneva ning soovis meie klubiga liituda.»

See tähendab seda, et üleminekuks soovi avaldanud 25-aastane brasiillane jätkab Inglismaa kõrgliigas veel vähemalt kuus kuud ehk kuni järgmise üleminekuaknani, mis avaneb jaanuaris.

Liverpool on tänavusel hooajal pidanud viis kohtumist ning Coutinho meeskonna koosseisu «seljavigastuse» tõttu kuulunud pole. Mänguminutid sai brasiillane kirja rahvuskoondise eest, kui lõi MM-valiksarja kohtumises värava Ecuadori vastu.

Barcelona ridadest lahkus suvel 222 miljoni euro eest Pariis Saint-Germaini ääreründaja Neymar ning Kataloonia suurklubi tõi suure summa eest meeskonda Prantsusmaa tulevikutähe Ousmane Dembele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles