Järjekordse võimsa sooritusega hiilanud Kirt: lõpuks enam ei jõudnud visata (2)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt on hoos.
Magnus Kirt on hoos. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti odaviskaja Magnus Kirdi suurepärane hooaeg jätkus Audentese staadionil heitjate seeriavõistlusel. Maailmameistrivõistluste 11. mees viskas parimal katsel oda 85.93 meetri kaugusele.

«Ma ei oska öelda, kas kõik õnnestus täna 100-protsendiliselt, seda näitavad edasised võistlused. Ei oska seda piiri öelda, aga kindlasti oli normaalne võistlus,» sõnas Postimehele Kirt, kes sai paremuselt teisel katsel kirja 84.22.

Võistlusest võttis osa vaid kolm võistlejat ning Kirdi sõnul tegi see olukorra keerulisemaks. «Lõpuks enam lihtsalt ei jõudnud visata – see jääb kripeldama. Kolm võistlejat on väga vähe, kiireks läks.»

Eelmisel nädalal osales eestlane Zürichis Teemantliiga etapil ning sai tulemusega 84.73 tugevas konkurentsis kuuenda koha. «Täitsa normaalne võistlus. See oli tulemuse mõttes suuremate välisvõistluste parim kui võtta arvesse tiitlivõistlused ja MM,» kommenteeris Kirt.

Pärast Londonis toimunud MMi on Kirt osalenud neljal võistlusel. Hooaega lõpetanuks veel lugeda ei saa, sest kodumaal on ees ootamas kaks võistlust. «Järgmine reede võistlen Kohilas ja kümnendal septembril kodukohas Tõrvas,» sõnas karjääri parimat hooaega lõpetav Kirt.

Kirdi isiklik rekord (86.65) on täna visatud tulemusest «kõigest» 72 sentimeetrit parem. Käimasoleval hooajal on eestlane lennutanud oda 86.06 meetrit.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles