USA tennise lahtistel arreteeriti eestlane (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP

USA lahtistel tennise meistrivõistlustel arreteeriti eestlane Rainer Piirimets, kes eiras talle eelmisel aastal määratud 20-aastast USA lahtiste külastamise keeldu.

Nii mulluse keelu määramise kui ka reedese arreteerimise põhjus oli väljaku äärest reaalajas info edastamine, mis võib võimaldada kihlveopetistel live-panustamisel kontoreid ennetada.

USA tenniseliidu esindaja Chris Widmeier selgitas AP-le, et kõnealune Eesti kodanik arreteeriti reedel Artur Ashe’i nimelisel tennisestaadionil ehk USA lahtiste peaväljakul peetud kohtumise ajal ning anti üle politseile.

Ajaleht New York Times kirjutab, et linna politseiameti andmetel on vahistatu 33-aastane Rainer Piirimets, kes tabati Petra Kvitova ja Caroline Garcia matši ajal. Selle kohtumise võitis 6:0, 6:4 Kvitova. Vahistatu toimetati 110. politseijaoskonda Queensis.

ERRi uudisteportaal teatas, et tegemist on endise kõrgushüppajaga, kelle parimaks tulemuseks jäi 2.24.

Kokku on tänavuste USA lahtiste ajal seni tabatud kaheksa kihlveopetturite käsilast. Mullu oli see number 20. Esimese rikkumise puhul määratakse 20-aastane võistluste külastamise keeld, teise rikkumise puhul antakse juhtum politseile.

Eesti välisministeeriumi pressiesindaja ütles Postimehele, et vahistatu kohta infot veel pole.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles