Jumping Tallinna koolisõidu MK-etapivõit rändab Valgevenesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Karasiova ja Zodiak.
Hanna Karasiova ja Zodiak. Foto: Külli Tedre

Tallinna lauluväljakul jätkuval Eesti suurimal koguperefestivalil Jumping Tallinn rändas ratsutamise koolisõidu võit Valgevenesse, kui parimaks osutusid Hanna Karasiova ja Zodiak. Eesti parimana lõpetas Dina Ellermann neljandana.

Muusikalises vabakavas võistles kokku kuus paari. Eilse grand prix skeemi võitsid samuti Karasiova ja Zodiak, saades tulemuseks 67%, tänase soorituse hindeks andsid kohtunikud 71,320%. Teisele kohale sõitis end Rootsi paar Jeanna Hogberg – Duendecillo P, kes skoorisid ilusa sooritusega 70,605%. Kolmandaks tuli Karasiova oma teise hobuse Arlekinoga, saades kirja tulemuse 68,970%. 

Ellermann, kes startis täna Landy’s Akvareliga eelviimasena, oma sooritusega rahule ei jäänud, sest eksimusi tuli sisse liiga palju. «Tõepoolest, tänane protsent ei olnud see, mida ootasin, aga hinne oli õiglane, sest meil tulid vead sisse,» ütles Ellermann, kes täitis eilse GP-skeemi tulemusega 66,920% teistkordselt MM-normi, saades sellega võimaluse tiitlivõistlusel osaleda.

Juba kolmandat korda Eestis võistlev Karasiova oli võidu üle rõõmus ja kiitis oma võiduratsut. «Täna oli paar väikest apsakat, aga Zodiak on alles üheksaaastane ja oli tõesti tubli,» sõnas Karasiova.

Takistussõidu suure ringi võistlusel kõrgustel kuni 145 cm võitis lätlane Kristaps Neretnieks (hobusel Camerlane). Talle järgnesid rumeenlane Andrea Herck (Idarquithago) ning eestlastest parimana Paul-Richard Argus (Renessin).

Kõik tänased tulemused on leitavad siit.

Jumping Tallinna ratsutamisfestivali viimasel võistluspäeval pühapäeval on peasündmuseks kell 15.00 algav FEI MK-etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles