Leedu nüpeldas EMi korraldajat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindaugas Kuzminskas oli EM-il üks Leedu silmapaistvamaid mängijaid, ent NBA-s tema mänguaeg hoopis kahanes.
Mindaugas Kuzminskas oli EM-il üks Leedu silmapaistvamaid mängijaid, ent NBA-s tema mänguaeg hoopis kahanes. Foto: JACK GUEZ/AFP

Korvpalli EMi B-alagrupi teise vooru viimases mängus alistas Leedu 88:73 Iisraeli. Kohtumine peeti Tel Avivis ehk Iisraeli koduväljakul.

Leedu kaotas avaveerandi 19:23, kuid juhtis poolajaks 38:37. Kolmandal veerandajal lükati aga gaas põhja - 10 minutit võideti 33:14, mis tähendas 71:51 edu. Viimane veerandaeg tegelesid meeskonnad numbrite vormistamisega.

Avamängus üllatuslikult Gruusia käest 77:79 kaotuse saanud Leedu eest käisid väljakul 11 mängijat, kellest üheksa tegid skoori. Edgaras Ulanovas viskas 18, Mindaugas Kuzminskas ja Arturas Gudaitis 16 punkti.

Iisrael on vaatamata koduväljakueelisele kaotanud mõlemad kohtumised (avamängus jäädi alla Itaaliale 48:69) ja 1/8-finaali pääsemiseks vajatakse allesjäänud kohtumistest, kus vastasteks Saksamaa, Gruusia ja Ukraina, eeldatavasti vähemalt kahte võitu.

Vaata korvpalli EMi kõigi tulemusi ja ajakava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles