Video: kui tõsiselt vigastas end Soome korvpallikoondise suurim staar?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen vaevleb valu käes.
Lauri Markkanen vaevleb valu käes. Foto: Norbert Barczyk/imago/Newspix

Soome korvpallikoondise fännidel on põhjust olla ärev, sest koondise suurim täht Lauri Markkanen sai eilses 78:81 kaotusmängus Sloveeniale vigastada. Kui tõsise olukorraga tegu on, pole aga teada.

Markkanen tegi jalale haiget sisuliselt mängu viimasel sekundil, kui saatis lõpusireeni kõlades teele kaugviske, ent kukkus seejärel maha ning haaras jalast.

Omal jalal Markkanen saalist lahkuda ei suutnudki ning vajas kahe meeskonnakaaslase abi. Küll aga kirjutab Soome meedia, et vähemalt pärast mängu suutis korvpallur omal jalal bussi kõndida.

Koondise peatreener Henrik Dettmann sõnas mängujärgsel pressikonverentsil, et tema mingisugust vigastust küll ei näinud. «Mängija kukkus, see on osa mängust ning seda ikka juhtub. Mina olen treener, mitte arst,» vastas ta Markkaneni vigastust puudutavale küsimusele.

Markkaneni vigastuse kohta saame kõik targemaks juba täna õhtul, kui kell 20 algavas mängus läheb Soome vastamisi Poolaga.

Video Markkaneni vigastusest:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles