Mercedese boss avaldas, kellel nad tulevikku silmas pidades kätt pulsil hoiavad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Scanpix

Mercedese vormelimeeskonna juht Toto Wolff ja Red Bulli noore sõitja Max Verstappeni isa Jos Verstappen said Itaalia GP nädalavahetusel kokku ning pidasid maha ühe jutuajamise. See aga tähendas, et vormeliringkondades hakati taaskord sahistama Max Verstappeni võimalikku liitumist Mercedesega.

Verstappen on tänavusel hooajal kogenud ohtralt tehnika altvedamist ning seetõttu arvatakse, et lepingu lõppedes vahetab noormees tööandjat. Lepingu järgi on Verstappen Red Bulliga seotud 2018. aastani, kuid mõnede kuulduste kohaselt on Red Bullil võimalik meest endale hoida ka kuni 2019. aastani.

Kuigi Wolff ütles, et kohtus reedel Verstappeni isa Josiga vaid seltskondlikul eesmärgil, tunnistas ta, et 19-aastane Verstappen on nende «radaril». «Tean Josi juba mitmeid aastaid. Meil on ühine sõber. Ka tema on siin. Seega kutsusin oma hollandlastest sõbrad külla ja jõin nendega kohvi. Ei rohkemat, ei vähemat,» rääkis Wolff.

Küsimusele, kas Mercedes oleks tulevikus Verstappeni värbamisest huvitatud, vastas Wolff: «Järgmisel paaril aastal mitte, sest ta ei ole saadaval. Aga ta on üks nimedest, kes on meie radaril. Ta on vormel-1 tulevikutäht.»

Samas tõi Wolff välja ka teised nimed, kellel Mercedes silma peal hoiab. «Valtteri Bottas, Daniel Ricciardo ja Esteban Ocon kuuluvad ka sellesse rühma,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles