Eesti eneseusu triumf

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis alistas Küprose.
Eesti koondis alistas Küprose. Foto: Tairo Lutter

Eesti koondise väga hea 2017. aasta jätkus eile õhtul. Tänavu maavõistlustes Horvaatiast ja Lätist jagu saanud Sinisärkide kontosse lisandus 1:0 valikmänguvõit tugeva Küprose üle. Värava lõi 19-aastane Mattias Käit 90+2. minutil, millega kroonis Sinisärkide kannatlikkusest, tarkusest ja täpsusest pakatanud esituse.

Targad ja täpsed olid ka vahetused. Peatreener Martin Reim tõi lõpu eel edurivvi Konstantin Vassiljevi ja Joonas Tamme, kes kujutasid endast Küprose kaitsjate jaoks hoopis erinevat väljakutset, mis osutuski külaliste murdmise võtmeks.

Matš näis tüürivat 0:0 viigi poole, kui Vassiljev läkitas keskväljalt pika palli Tamme suunas, kes kukutas selle peaga karistusala joonele, kus 18-aastane Käit selle esimese puutega omaks võttis ja teisega otse õhust võrku kõmmutas ning Lillekülas suuremõõdulise jalgpalliekstaasi vallandas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles