Vahetusmees Vassiljev: olen alati uskunud, et Käiti ootab helge tulevik

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui pall on Konstantin Vassiljevi jalal, eeldab Eesti publik alati, et kohe hakkab juhtuma midagi erilist.
Kui pall on Konstantin Vassiljevi jalal, eeldab Eesti publik alati, et kohe hakkab juhtuma midagi erilist. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev lausus pärast 1:0 võitu Küprose üle, et Eesti kontrollis kogu mängu, isiklikus plaanis oli ta aga kõige rohkem rahul sellega, et tervis vigastuspausi järel vastu pidas.

«Võib-olla oleksin võinud mängida natuke rohkem kui kümme minutit, aga selline oligi plaan. Maksimaalselt 20 minutit. Koondise arst on alati klubiga kontaktis, klubi pidi oma nõusoleku andma, et ma väljakule pääseksin. Kõik oli kontrolli all. Kreeka mäng oli liiga vara, aga tänaseks olin valmis. Tuju on väga hea – võitsime mängu, tervisega on kõik korras ja saan klubisse tervena tagasi minna. Eesmärk oli teravusi luua, õnneks saime sellega hakkama.»

Vassiljev kiitis mõistagi samuti võiduvärava löönud Mattias Käiti. «Olen ikka öelnud, et tal peab olema helge tulevik. Loodan, et nii ka läheb.»

Mäng oli Vassiljevi hinnangul kogu aeg Eesti kontrolli all. «Suutsime palli hoida, see tuli väga hästi välja. Võib-olla mõnel hetkel ei piisanud teravusest viimasel kolmandikul, aga ka Küprosel ei olnud midagi ohtlikku. Oli taktikaline mäng, võib-olla oli Küpros natuke väsinud oma mängust Bosnia vastu. Aga ükskõik. Oli väärikas võit meie jaoks, olen väga rahul.»

Ka koduklubis läheb Vassiljevi sõnul kõik tõusvas joones. «Kaks võitu oleme järjest saanud, nüüd on vaja kohta veel natuke kindlustada. Mõned mängijad tulevad vigastuspausilt ka tagasi, siis on meil hea võimalus olla igaühele ohtlik vastane,» avaldas ta usku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles