EM-finaalturniiril hakkavad selguma esimesed edasipääsejad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Goran Dragic
Goran Dragic Foto: Newspix24/SIPA/Newspix24/SIPA

KORVPALL. Euroopa meistrivõistluste alagrupifaasis hakkavad asjad selguma. Hispaania koondis põrmustas eile õhtul Rumeenia 91:50 ning kindlustas edasipääsu. Lisaks neile jätkavad EMil kaotuseta veel Sloveenia, Horvaatia ning Venemaa. 

A-alagrupi liider on Sloveenia, kes on esimeses kolmes mängus seljatanud Poola, Soome ning Kreeka. Nagu enne turniiri võis arvata, toetub Sloveenia mäng eelkõige liidri Goran Dragići ja 18-aastase tulevikutähe Luka Dončići peale. Dragić on seni turniiril toonud keskmiselt 26,3 silma ning andnud 4,3 korvisöötu, Dončići keskmised näitajad on 13,7 punkti ning 7 lauapalli.

Kahe võidu ja ühe kaotusega hoiab alagrupis teist kohta Prantsusmaa, sama palju võite on ka kodupubliku ees mängival Soomel. Neljandana on Poola saanud ühe võidu ning kaks kaotust. Praeguse seisuga jääksid play-offʼidest eemale enne turniiri üheks medalipretendendiks peetud Kreeka (üks võit, kaks kaotust) ning kolme kaotusega peksupoisi rollis olev Island.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles