Eesti motosportlane võitis Soomes pronksmedali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Kahro.
Erki Kahro. Foto: Rauno Kais

Läinud nädalavahetusel lõppesid Imatras Soome motokrossi meistrivõistlused, kus jahtis oma järjekordset põhjanaabrite medalit paar aastat tagasi sealt ka meistritiitli ära toonud Estonian Express Racing sõitja Erki Kahro.

Imatras peetud Soome MV finaaletapil näitas Erki Kahro oma Hondal väga stabiilset ja head minekut ning lõpetas kummaski sõidus kaasmaalase Harri Kullase järel teisena, mis andis talle seega etapil samuti teise koha.

Oma karjääri teise meistritiitli saavutas Santtu Tiainen, kes oli Imatras kolmas ja möödus enne viimast etappi liidrikohal olnud, kuid viimasel etapil alles kuuenda koha saanud Toni Ericssonist. Erki Kahro tugev tulemus kergitas ta lõpuks pronksile.

«Soome meistrisarja lõpetuseks sai lõpuks korralik päev tehtud, kuna mõlemast sõidust tuli Harri järel kindel teine koht. Esimeses sõidus start väga hästi ei õnnestunud, aga tegin seejärel vajalikud möödasõidud ja lõpetasin kindla vahemaaga kolmanda koha ees. Teine sõit võtsin aga stardivõidu ja juhtisin üle poole ringi ning kui Harri minust möödus, siis sai päris korralik hoog üles võetud ning mõned ringid püsisin liidriga päris paari sekundi peal ja sain ülejäänutelt korralikult eest ära. Sõidu lõpp oli suhteliselt rahulik ja olin lõpus taas teine,» võttis kaks sõitu kokku Kahro.

«Soome meistrisarja hooajaga kindlasti rahul ei saa olla, kuna olin sealses sarjas terve hooaja teinud meestest hooaja vältel selgelt kiirem. Alustasin ju meistrivõistluseid kolme järjestikuse võiduga, aga üks tehniliste probleemide tõttu tulnud katkestamine ja üks etapp, mis vigastuse pärast vahele jäi, pronksist enamat ei lubanud," lisas Kahro, kellel on jäänud tänavu sõita veel viimane Eesti ja Läti ühine meistrivõistluste etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles