Nunnu video: noor golfipoiss õpetab profimängijale õiget suhtumist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Mickelson
Phil Mickelson Foto: Mark Konezny/USA Today Sports/Scanpix

Eile lõppes Bostonis 8,75 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga Dell Technologies sponsornime kandev profigolfiturniir. Kui esikohta teenis Justin Thomas, siis golfimaailma südame võitis noor spordifänn Riley.

Ameeriklane Phil Mickelson oli parajasti plindris: tema pall oli maandunud parajalt sügavas rohus ning griinini oli minna veel ligi 240 meetrit. Mida teha: riskida griini jahtimisega ja lõpetada potentsiaalselt võpsikus või teha kindla peale löök, et järgmisel katsel juba augu lähedale jõuda?

Mickelson otsustas küsida raja ääres seisnud noore pealtvaataja Riley käest, mida tema teeks. Poisi vastus oli lihtne: kui piisavalt tugev löök tema arsenalis peituks, siis vast riskiks. Nii läkski profimängija lööma ja kui pall oli õige tee leidnud, lisas ta üle õla tagasi vaadates: «Riley, sa võid igakell mu caddie’ks hakata!»

Riley nõust Mickelsonile suurt abi ei olnud – 42kordsele PGA turniir võitjale lõppes seekord võistlus kuuenda kohaga. Thomasele kaotas mees kuue löögiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles