Citroën jätab oma parima mehe Hispaania rallilt eemale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa ralli. Craig Breen.
Saksamaa ralli. Craig Breen. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Tänavusel rallihooajal Mehhiko etapi võitnud, ent ülejäänud hooaja alla ootusi esinenud Kris Meeke stardib Citroëni värvides ka Hispaania rallil. Rallilt jääb eemale aga MM-arvestuses Citroëni pilootidest kõige kõrgemal (seitsmendal – toim.) kohal paiknev Craig Breen.

Citroën teatas täna koosseisu järgmisel kuul sõidetavaks Hispaania ralliks, kus nende autode rooli istuvad lisaks Meeke’ile veel Stephane Lefebvre ja Khalid Al Qassimi. 

Citroëni boss Yves Matton loodab, et Meeke suudab Hispaanias tänavuse hooaja raskused unustada ning näidata sarnast kiirust nagu Mehhikos. «Hispaania ralli on segu erinevatest teekatetest ning see sobib meie autole, loodame, et suudame kõrgete kohtade eest võidelda,» lausus Matton. «Meeke on kiire nii kruusal kui asfaldil, loodetavasti suudab ta leida sarnase enesekindluse nagu Saksamaa ralli teises pooles.»

Breeni kohta ütles Matton, et kindlasti on ta stardis MM-kalendri viimasel kahel etapil. «Muidugi on Craig Breeni fännid pettunud, kuid pean arvestama eelarvega. Rääkisime Craigiga ning leidsime, et tal on mõistlikum osaleda Walesi ja Austraalia rallidel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles