Video: USA jäi MM-valiksarjas üle noatera ellu, aga oht pole möödas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA kangelaseks kerkis Bobby Wood (paremalt teine).
USA kangelaseks kerkis Bobby Wood (paremalt teine). Foto: JORGE CABRERA/REUTERS/SCANPIX

Jalgpalli MM-valiksarjas pääses ülinapilt katastroofist USA koondis, viigistades võõrsil 1:1 Hondurasega. Romell Quioto tabamusele suutis Bobby Shou Wood seejuures viigiväravaga vastata alles 85. minutil.

Kuna Panama võitis kodus oodatult 3:0 Trinidadi ja Tobago koondist, langes USA hetkeseisuga siiski otse MMile viivalt kolmandalt kohalt neljandaks. Sel kohal lõpetades ootaks ameeriklasi ees play-off-kohtumine Austraalia ja Süüria duelli võitjaga.

Kaotus Hondurasele tähendanuks aga, et USA oleks enne kahte viimast mänguderingi jäänud Hondurasest maha juba kolme ja Panamast kahe punktiga. 6. oktoobril võõrustatakse Orlandos peetavas ülitähtsas kohtumises Panamat, Honduras kohtub samal ajal võõrsil Costa Ricaga. Viimases voorus sõidab USA külla grupi autsaiderile Trinidadile ja Tobagole, Panama võõrustab aga Costa Ricat ja Honduras MM-pääsme juba taganud Mehhikot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles