Brasiilia vutilegend teab, et varem või hiljem liitub Coutinho Barcelonaga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Selle jalgpallisuve üks kandvamaid üleminekusaagasid olid FC Bracelona katse kosida Liverpooli klubilt Philippe Coutinhot. Kuigi praegu jäi jalgpallur veel Inglismaale, on Brasiilia koondise legend ja endine Barcelona mängija Ronaldinho kindel, et varem või hiljem jõuab rahvuskaaslane siiski Katalooniasse.

«Ta andis väga selgelt mõista, et tahtis sel suvel Barcelonaga liituda ja ta on kindlasti pettunud, sest mängijad unistavad Barcelona esindamisest,» vahendab aastatel 2003-2008 Kataloonia suurklubi esindanud Ronaldinho sõnumit Daily Mail. «Aga ma olen kindel, et tal tekib veel see võimalus. Nad (Barcelona) andsid märku, kui väga teda meeskonda tahetakse ja kindlasti tulevad nad taas teda kosima.»

Barcelona pakkumistelaviini ajal Coutinho Liverpooli ei esindanud – väidetavalt segas meest seljavigastus. Küll aga käis Coutinho äsja väljakul Brasiilia koondise eest, kui lõi MM-valikmängus värava Ecuadorile. Nädalavahetusel kohtub Liverpool koduliigas Manchester Cityga ning seal on brasiillast taas väljakule oodata.

Ka Ronaldinho ei usu, et Coutinho võiks hakata klubis jonnima. «Ta annab sel hooajal klubi eest endast kõik, sest ta on juba selline mängija. Pealegi ei hakkaks ükski mängija platsile minemisest keelduma, kui hooaja lõpus ootab ees MM-finaalturniir. Liverpooli fännidel ei ole millegi üle muretseda ja ma ei usu ühtegi artikli, mis väidavad, et ta keeldub klubi eest mängimast. Ma tean teada ja ta ei käituks nii.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles