Mbappe põhjendas PSG eelistamist Arsenalile: tahan kohe tiitleid võita

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: Charles Platiau/Reuters/Scanpix

Euroopa jalgpalli hetke kuumim noor ründaja Kylian Mbappe tunnistas, et kaalus suvel Londoni Arsenaliga liitumist, kuid otsustas lõpuks ikkagi Paris Saint-Germaini kasuks, sest tegemist on tema lapsepõlve lemmikklubiga.

«Jah, kohtusin Arsene Wengeriga, kes on suurepärane treener. Tal on Prantsusmaal hea maine, temast peetakse lugu ja ta oskab noori mängijaid arendada. Arsenal oli tõsine variant. Aga ennekõike soovisin siiski minna PSGsse,» rääkis Mbappe väljaandele The Telegraph antud pikas intervjuus.

«Kaalusin eri variantide plusse ja miinuseid – tahtsin teha pikaajalise otsuse. PSGs saan areneda, aga ka tiitleid võita. Mõistagi tahan õppida, kuid ihkan samas võita. Alates tänasest,» andis Mbappe mõista, mis Arsenali asemel kaalukausi PSG poole kallutas.

PSG mänge käis ta vaatamas juba poisikesena. «Armastasin jalgpalli ning kui oled Pariisi poiss, on sinu jaoks linnas üksainus klubi – PSG,» sõnas Mbappe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles