Järelvaadatav: Sillamäe Kalev võitis sel hooajal esmakordselt Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga laupäeva avas Sillamäe Kalevi ja Narva Transi kohtumine, millest väljus võitjana koduväljakul mänginud Sillamäe. 3:1 võidu kindlustasid väljakuperemeestele Aleksandr Savini ja Aleksandr Volkovi tabamused. Transi auvärava eest hoolitses Denis Poljakov. Otseülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Mängu eel:

Trans on liigatabelis viiendal kohal, Sillamäe aga vajunud taas Tartu Tammeka selja taha seitsmendaks. Kui soovitakse piirilinlasi püüda ja tänavu veel Ida-Virumaa kuningateks kandideerida, oleks soovitatav kodus kolm punkti võtta, sest praegu lahutab meeskondi kuus punkti. Lisaks ei saa Sillamäe end veel sugugi mugavalt tunda, sest üleminekumängude koht on neist ainult seitsme punkti kaugusel.

Viimati mängiti kahe nädala eest Narvas 1:1 viiki, kusjuures kodumeeskond jättis realiseerimata penalti. Sama skooriga lõppes ka Transi ja Kalevi üle-eelmine kohtumine, hooaja esimeses vastasseisus jäi aga kodus peale Trans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles