Fotod: «vigastatud» Coutinho on tagasi Liverpooli treeningutel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Moreno ja Philippe Coutinho (paremal)
Alberto Moreno ja Philippe Coutinho (paremal) Foto: liverpoolfc.com

Suvises üleminekuaknas Liverpooli jalgpalliklubist Barcelonasse lahkuda soovinud Philippe Coutinho on taasliitunud esindusmeeskonna treeningutega. Vaata fotosid Liverpooli koduleheküljelt.

Kataloonia au ja uhkus Barcelona tegi Coutinho eest suvel kolm ametlikku (esmalt 80 miljonit eurot, siis 100 miljonit ning lõpuks 129 miljonit) pakkumist, mis inglaste poolt kõik konkreetselt tagasi lükati.

Liverpool on käimasoleval hooajal pidanud viis kohtumist (kolm Inglismaa kõrgliigas ja kaks Meistrite liigas), kuid brasiillase mänguminutite taga ilutseb ümmargune null. Kas põhjuseks on teda vaevanud seljavigastus või üleminekusaaga?

«Ma tean, mida inimesed arvavad, aga Philil oli probleeme seljaga ning ta ei saanud treeningutel osaleda – mille tõttu jäi ta kolm nädalat eemale,» rääkis meeskonna peatreener Jürgen Klopp.

Igatahes on Coutinho tagasi meeskonna treeningutel ning valmistumas suurmänguks – laupäeval sõidab Liverpool külla Manchester Cityle. Mõlemad meeskonnad on kolme mänguga kogunud seitse punkti (kaks võitu ja üks viik).

«Nüüd peame valmistuma normaalseks hooajaks – meil on seitse kohtumist (enne järgmist koondisepausi – toim). Me nägime teda treeningul ja temaga on kõik korras. Võib-olla peaksime teda kasutama koheselt, aga see ei oleks loogiline,» kommenteeris Klopp ning lisas, et Coutinho jättis treeningul väga hea mulje. Ühtlasi kinnitas Klopp, et on mängijaga personaalselt suhelnud ja kõik on hästi. 

Inglismaa kõrgliiga tabeliseis enne neljandat vooru:

  1. Manchester United 9 punkti
  2. Liverpool 7
  3. Huddersfield Town 7
  4. Manchester City 7
  5. West Bromwich Albion 7
  6. Londoni Chelsea 6
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles