Türgi suurklubi on lähedal Londoni Chelsea ründaja soetamisele

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

Londoni Chelsea ründaja Diego Costa aeg Inglismaa tippklubis on läbi saamas ning mehe vastu on huvi üles näidanud 19-kordne Türgi tšempion Istanbuli Fenerbahce.

Chelsea itaallasest juhendaja Antonio Conte käimasoleval hooajal Costaga ei arvesta ning on soovitanud mullu klubi eest kõikide sarjade peale kokku 22 väravat löönud ründajal uus tööandja leida.

Kõige eelneva kinnituseks ei nimetanud Conte Hispaania koondislast Meistrite liiga koosseisu. Inglismaa meedia sõnul on 28-aastane Costa läbirääkimistes Fenerbahcega, et arutada potentsiaalset üleminekut – pooleaastast laenulepingut. Üleminekuaken Türgis sulgub homme õhtul.

Costa endine koduklubi Madridi Atletico näeks heameelega ründajat enda ridades, kuid selle tehingu vormistamiseks peavad nad ootama jaanuarini, mil lõppeb neile määratud mängijate ostmise keeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles