Maga nagu Ronaldo ehk unusta kaisutamine

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Scanpix

Cristiano Ronaldo magamistuppa pääsevad harilikult vaid supermodellid. Lihtinimese tarbeks paotas Independenti veergudel ust Nick Littlehales, ametilt põneva nimega «unekonsultant», kes on oma karjääri jooksul aidanud nii Manchester Unitedi ja Londoni Arsenali jalgpalliklubisid kui ka Sky rattameeskonda. Mehe kõige nimekam klient on aga vutituus Ronaldo.

«Mind kutsuti Madridi Reali juurde, kui Carlo Ancelottist sai peatreener. Ma seisin treeningväljaku ääres ja rääkisin meeskonna abipersonaliga, kui Ronaldo meie juurde jooksis. Tal oli pikk trenn selja taga ja oleks võinud eeldada, et ta lippab otse riietusruumi pesema, aga ta tuli ja uuris, mida me arutame,» selgitab Littlehales, kuidas koostöö alguse sai. «Teda huvitas, mida ma teha üritan, sest sportlasena tahab ta end parendada. Temaga koos töötades olen saanud aru, et teda ei huvita mingid moodsad dieedid, ta ei taha kedagi jäljendada. Ainus, mis talle loeb, on see, kas tema jaoks kõik töötab.»

Niisiis, paar nippi unekonsultandilt, kes õpetas magama ka Ronaldo:

  • Sihiks on magada viis 90-minutilist tsüklit.
  • Poolteist tundi enne voodisse minekut lülitab Ronaldo välja oma mobiiltelefoni ja lõpetab teleri või muu helendava ekraani vaatamise.
  • Magada tuleks looteasendis ja värskete linade vahel.
  • Unustage ülipeened kehakuju järgi muutuvad madratsid. «Tarvis on vaid 10 sentimeetri paksust vahtmadratsit.»
  • Kaisutamine? Ärge tehke nalja! «Me ei ole loodud koos magamiseks. Loomu poolest peaksid sina magama ühe puu all ja su partner magab teise puu all,» rääkis Littlehales, et kui paarikesed tahavad koos magada, peaks seda tegema ainult ülisuurel madratsil.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles