Ameerika Hunt vormistas šokktulemuse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kareem Hunt (nr 27) sai hooaja avamängus kirja kolm touchdowni.
Kareem Hunt (nr 27) sai hooaja avamängus kirja kolm touchdowni. Foto: Maddie Meyer/AFP/Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliiga NFL tänavuse hooaja avamängus sai valitsev meisterklubi New England Patriots koduväljakul 27:42 nuuti Kansas City Chiefsi meeskonnalt. Mängu staarideks kujunesid külalismeeskonna söötja Alex Smith ning sööstja Kareem Hunt, vahendab AFP.

«Meid kanti maha. Paljud inimesed ei uskunud meisse. Tahtsime lihtsalt väljakule tulla ja maailma šokeerida,» võttis matši kokku esimest hooaega NFLis mängiv Hunt, kes sai liigadebüüdil kirja suisa kolm touchdowni. Tema kõrval hiilgas ka mängijuht Smith, kes leidis püüdja üles 28 söödul 35-st. Võrdluseks: viiekordse NFLi meistri Tom Brady vastavad numbrid olid 18 ja 36.

Patriots läks küll mängu juhtima ning oli ees veel 27:21, kuid kohtumise viimane veerand kuulus Chiefsile suisa 21:0. «Kohutav tunne,» nentis Brady šokk-kaotuse kohta. Edasise hooaja siht on legendile selge: «Peame näitama palju rohkem sisu, kui täna.»

Patriotsi peatreener Bill Belichick ei hakanud kaotust analüüsides sõnu valima: «Me ei teinud eriti midagi piisavalt hästi, et võitu väärida. Lubasime vastasele 42 punkti. Tuleb paremini juhendada, tuleb paremini treenida, tuleb paremini mängida.»

Margus Hunt ja Indianapolis Colts alustavad hooaega sel pühapäeval, kui külla sõidetakse Los Angeles Ramsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles